Savanții din Republica Moldova nu își primesc salariul degeaba. Aceștia și-au propus o cercetare extrem de ambițioasă și au reușit să uimească lumea științifică mondială. Oamenii moldoveni de știință au vrut să demonstreze că în cârnațul din Piața Centrală încă mai există carne. După ani de cercetări și sute de tone de cârnaț mâncat, unui om de știință i-a rămas un zgârci între dinți.

”Am scos cu multă atenție zgârciul dintre dinți… Cu tot cu dinte. Am înlăturat dintele meu de pe zgârci. Am pus zgârciul la microscop și, mare minune, am observat o particulă moleculară de carne. Datele trebuiesc confirmate și în laboratorul veterinar, este adevărat, dar noi suntem siguri în proporție de 69 la sulă că aceasta este carne”, a declarat cercetătorul principal de stat în cârnațologie, Leonea Iaibu.

Există cercetători care contestă descoperirile Academiei de Poliție. Potrivit savantului Jănea Suljenițân, în Moldova nu a mai fost produsă și importată carne adevărată din 1989. Așa că este puțin probabil ca acel zgârci să conțină urme de carne. ”Dacă se va dovedi totuși că e carne, sunt sigur sută la sută că este de fapt de șobolan. În fabricile de cârnațuri din Moldova este singurul animal folosit la prepararea cârnațului”, a declarat Jănea Suljenițân, cercetător în cadrul Ministerului Culturismului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Salam-fara-carne-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Salam-fara-carne-copy-300x300.jpgadminSocial
Savanții din Republica Moldova nu își primesc salariul degeaba. Aceștia și-au propus o cercetare extrem de ambițioasă și au reușit să uimească lumea științifică mondială. Oamenii moldoveni de știință au vrut să demonstreze că în cârnațul din Piața Centrală încă mai există carne. După ani de cercetări și sute...

Comentează