NASA Robotul Procuriosity copy

Specialiștii de la NASA fac în fiecare zi câte o descoperire importantă. Agenția Spațială Americană a anunțat într-un comunicat uluitor că roboțelul Procuriosity a găsit în această dimineață miliardul dispărut din băncile moldovenești. Banii erau lângă niște saci cu inscripția BEM, iar pe o stâncă de lângă mormanul de bani scria în rusă ”op”.

”Ar putea să fie orice. De la Шор, la Вор, la Воронин. Habar nu avem ce înseamnă înscrisul acesta. Poate fi, desigur, un mesaj de la marțieni care ne dau miliardul numai să plecăm acasă. Sincer să fiu, nu o să plecăm, atâta timp cât pe Marte există petrol. Nu știm cum a ajuns miliardul acolo, dar îl bănuim pe un contrabandist din Moldova că duce țigări pe Marte și l-a depozitat pe planetă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, șeful cercetătorilor de la NASA, Dumb Asshole.

Pentru că au găsit miliardul, specialiștii de la NASA vor fi decorați de președintele Nicolae Timofti. Vlad Plahotniuc a anunțat deja că oferă o bancă din portofoliul său pentru a ține banii în siguranță. Ilan Shor a anunțat că are experiență la numărat banii, așa că își oferă ajutorul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/NASA-Robotul-Procuriosity-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/NASA-Robotul-Procuriosity-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Specialiștii de la NASA fac în fiecare zi câte o descoperire importantă. Agenția Spațială Americană a anunțat într-un comunicat uluitor că roboțelul Procuriosity a găsit în această dimineață miliardul dispărut din băncile moldovenești. Banii erau lângă niște saci cu inscripția BEM, iar pe o stâncă de lângă mormanul de bani...

Comentează