plaja-murdara-zatoka-moldoveni-interzisi-copy

Declarațiile lui Igor Dodon despre faptul că Crimeea aparține Rusiei i-au supărat atât de tare pe ucraineni, încât s-au hahlit și ne-au introdus vize. Astfel că de la 1 ianuarie, moldovenii vor trebui să-și facă vize daca vor să meargă în Ucraina. Cel mai grav va fi din luna mai.

”La vară nu vă primim la mare. Puteți spune adio la Zatoca, la Koblevo și alte super stațiuni litorale ucrainești. Stați la voi la Vadul lui Vodă unii peste alții. Nu ne interesează să mai veniți la noi. Ați avut nesimțirea să-l votați pe acest Dandon care a spus că Crimeea este a Rusiei. Dacă vreți să fiți cu Dandon și cu rușii, nu aveți cum să mai intrați la noi pe gratis. Trebuie să plătiți vize”, a declarat președintele Vămii din Ucraina, Leonea Ibati.

Igor Dodon susține că nu este nicio pagubă că nu va fi lăsat la mare în Ucraina. ”Oricum nu mergeam la Zatoca sau Sergheevka. Ce prostie să mă duc acolo când ma posibilitatea să merg în Gayropa, la Nissa, la Monaco, în Malta sau Spania. Iaca acolo litoral și servicii bune, nici nu se compară cu ce aveți voi la Zatoca”, a declarat Igor Dodon. Acesta susține că a închiriat deja un avion de lux pentru vara viitoare ca să se odihnească în Gayropa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Plaja-Murdara-Zatoka-moldoveni-interzisi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Plaja-Murdara-Zatoka-moldoveni-interzisi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Declarațiile lui Igor Dodon despre faptul că Crimeea aparține Rusiei i-au supărat atât de tare pe ucraineni, încât s-au hahlit și ne-au introdus vize. Astfel că de la 1 ianuarie, moldovenii vor trebui să-și facă vize daca vor să meargă în Ucraina. Cel mai grav va fi din luna...

Comentează