Vlad Batrancea pasaport copy

Academia Română pentru Cetățenie a decis ieri în unanimitate să-i retragă cetățenia lui Vlad Bătrâncea, deputatul socialist care a rupt harta României Mari. Academicienii au amânat această decizie, dar s-au speriat când a aflat că acest deputat a ajuns și în grupul de prietenie a Moldovei cu România.

”Noi nu vrem ca Vlad Bătrâncea să viziteze Bucureștiul. Ne este frică de ce ar mai putea rupe. Nu vrem să vedem cu rupe crengi din copaci, floricele de pe marginea drumului. Omul dacă a rupt o hartă este foarte periculos. Nu vrem când vine în România să-și rupă și o mână din greșeală”, a declarat Pupamai Incur, directorul general al Academiei Române pentru Cetățenie.

Și nu este totul, directorul poliției române, generalul în retragere, Sami Lingibuca, a declarat că Vlad Bătrâncea a fost declarat persona non grata în România. Pentru că a rupt harta României nu va mai avea voie în viața lui să vină la cumpărături în Iași. Nu va putea să meargă la mare la Constanța și nici la munte în Carpați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Batrancea-pasaport-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vlad-Batrancea-pasaport-copy-300x300.jpgadminInternațional
Academia Română pentru Cetățenie a decis ieri în unanimitate să-i retragă cetățenia lui Vlad Bătrâncea, deputatul socialist care a rupt harta României Mari. Academicienii au amânat această decizie, dar s-au speriat când a aflat că acest deputat a ajuns și în grupul de prietenie a Moldovei cu România. ”Noi nu...

Comentează