Constantin Țuțu carte copy

Cel mai cunoscut deputat sportiv din Moldova, Constantin Țuțu, este de astăzi și scriitor. Acesta a lansat într-o festivitate laxativă cartea sa autobiografică ”Trenirovkă și Obed”. Cum era de așteptat, primul a cumpărat-o patronul Republicii Moldova, cunoscutul și adulatul om de afaceri, Vlad Plahotniuc. Ceremonia de prezentare a romanului autobiografic ”Trenirovkă și obed” a avut loc în hotelul Nobil.

”Sublimul condescendent al prozei mele autoflagelante valorifică impetuoasa onomatopee a interjecțiilor pe care le edific în timpul unui act transcedental fizic. Ci nu metafizic, așa cum inerența o codifică în subliminalul cognitivului colectiv. Eu trăiesc antagonic momentele de beatitudine în interfața libertinajului mediatic ancestral care mă sabotează. Ori a fi sau a nu fi? Iaca care-i bazarul”, a silabisit de pe foaie în timpul lansării cărții sale Constantin Țuțu.

Cartea povestește în detaliu existența telurică a deputatului sportiv Constantin Țuțu. Din roman aflăm că viața sa pendulează între trenirovkă(adică sportzal) și obed. Potrivit criticului Andromede Iopărăsătă, cartea este cu atât mai valoroasă din punct de vedere literar, cu cât conține doar două cuvinte: trenirovkă și obed. Atâta timp cât este în libertate, deputatul sportiv, aspirant la statutul de scriitor, promite să mai scrie câteva cărți. O carte inspirată din viața sa plină de aventuri va fi ”Bodyguardul”. Apoi Constantin Țuțu ar mai vrea să scrie și cartea ”O crimă anunțată”. Luând în considerare vasta sa activitate scriitoricească, Vlad Plahotniuc intenționează să-l înainteze pe Constantin Țuțu din partea Moldovei la premiul Nobel pentru literatură.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Constantin-Țuțu-carte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Constantin-Țuțu-carte-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut deputat sportiv din Moldova, Constantin Țuțu, este de astăzi și scriitor. Acesta a lansat într-o festivitate laxativă cartea sa autobiografică ”Trenirovkă și Obed”. Cum era de așteptat, primul a cumpărat-o patronul Republicii Moldova, cunoscutul și adulatul om de afaceri, Vlad Plahotniuc. Ceremonia de prezentare a romanului...

Comentează