Accident teribil în această noapte în Chișinău. Deputatul Socialist Ion Cebanu a fost lovit de un troleibuz chiar în momentul în care ieșea dintr-o discotecă. Potrivit martorilor, troleibuzul avea farurile stinse și a demarat puternic în momentul în care Ion Cebanu a ajuns pe mijlocul străzii. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Poliția spune că a făcut un portret robot al făptașului, care seamănă izbitor de mult cu Harry Potter, dar care are și o ureche roșie.

”Am fost șocați să vedem cum prietenul și colegul nostru este lovit de troleibuz. A ieșit în brânci, cum iese omul din club, și s-a dus încet la mașină. Mai avea un metru să se târască în patru labe, când a fost lovit. Noi am văzut la volan un tip coșuros, cu ochelari. Semăna foarte mult cu Harry Potter. Mi s-a părut că a strigat, am să te tund”, a declarat iubita lui Ion Ceban, Marina Rădvan, martoră la accident.

Din fericire Ion Ceban s-a ales doar cu un ochi umflat. Pentru că era în stare avansată de ebrietate nici nu și-a dat seama că l-a călcat troleibuzul. Polițiștii au întocmit un proces verbal și un portret robot al șoferului, dar spun că nu-i cred pe cuvânt pe martori: ”știm noi ce au fumat în club? E un club privat, nu putem intra acolo ca să aflăm. Oricum, nu ne vine să credem că a venit Harry Potter tocmai de la Anglia să-l calce pe Ceban. Mai ales că, din ce am văzut pe internet, Harry Potter conduce mături zburătoare, nu troleibuze.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-la-volan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-la-volan-copy-150x150.jpgadminPolitic
Accident teribil în această noapte în Chișinău. Deputatul Socialist Ion Cebanu a fost lovit de un troleibuz chiar în momentul în care ieșea dintr-o discotecă. Potrivit martorilor, troleibuzul avea farurile stinse și a demarat puternic în momentul în care Ion Cebanu a ajuns pe mijlocul străzii. Șoferul a fugit de...

Comentează