Vlad Batrancea pasaport copy

O nouă ieșire scandaloasă a deputatului care a rupt harta României Mari. Acesta și-a rupt și pașaportul românesc în Parlamentul Republicii Moldova. Vlad Bătrîncea a ieșit demonstrativ la tribună și l-a făcut bucăți cu mâna sa.

”Cu pașaportul ista fascist eu cutreier toată Europa. Am avut nevoie de el doar ca de o viză. La fasciștii de români, costă 1000 de euro pașaportul. Așa că am decis să îl rup. Iată. Harști, harști. Oricum expiră în curând și mi-am făcut altul nou”, spune deputatul Vlad Bătrîncea.

Mai mulți deputați socialiști, colegi de-ai deputatul rupător de hărți, au aplaudat decizia acestuia. Cu toate acestea, niciunul dintre deputați nu a decis să-și rupă propriile pașapoarte românești. Aceștia au explicat că mai au încă o jumătate de an până când le expiră.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Batrancea-pasaport-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Batrancea-pasaport-copy-300x300.jpgadminPolitic
O nouă ieșire scandaloasă a deputatului care a rupt harta României Mari. Acesta și-a rupt și pașaportul românesc în Parlamentul Republicii Moldova. Vlad Bătrîncea a ieșit demonstrativ la tribună și l-a făcut bucăți cu mâna sa. ”Cu pașaportul ista fascist eu cutreier toată Europa. Am avut nevoie de el doar...

Comentează