Parlametn bani copy

Deputații din Republica Moldova susțin că prima de concediu de 30 de mii de lei pe care o primesc pentru concediu este o bătaie de joc la adresa lor. Parlamentarii susțin că banii nu le ajung nici pentru o noapte în Drive, dar să mai meargă în Maldive sau în Seychelles. Aceștia cred că au fost păcăliți și solicită intervenția Procuraturii, CNA, poliției, Protecției Consumatorului și Curții Constituționale.

”Când am votat legea primelor era vorba de euro. Țin minte foarte bine, se zicea în lege că o să primesc 30 de mii de euro, nu 30 mii de lei. Credem că a modificat cineva aiurea valuta. Vrem să se facă dreptate, noi suntem deputați, stăm foarte mult în aer condiționat, ne obosim foarte mult pentru binele poporului, nu putem fi plătiți în lei ca țăranii de la coada vacii. Vrem euro, nu lei”, a declarat Vlad Filat pentru redactorii moldovesti.info.

La fel ca mulți alți deputați, acesta susține că a dormit foarte incomod pe fotoliile din Parlament. Potrivit deputaților, condițiile de muncă sunt inumane. Toată lumea îi filmează, îi stresează și uneori tresar atât de tare din somn de pe fotoliile din Parlament, încât riscă să cadă. Marina Rădvan susține chiar că va da Parlamentul în judecată. Aceasta urma să se mărite în august, dacă nu are bani va trebui să-și ia și al doilea loc de muncă, la videochat!

Deputații sunt nemulțumiți de prima de vacanță de 30 de mii de lei: ”era vorba de 30 de mii de euro”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Parlametn-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Parlametn-bani-copy-300x300.jpgadminPoliticbani,Parlament,prime,Vacanță
Deputații din Republica Moldova susțin că prima de concediu de 30 de mii de lei pe care o primesc pentru concediu este o bătaie de joc la adresa lor. Parlamentarii susțin că banii nu le ajung nici pentru o noapte în Drive, dar să mai meargă în Maldive sau în...

Comentează