În sfârșit se țin de cuvânt și defutații socialiști din Parlament. Aceștia au promis demult că renunță la dubla cetățenie moldo-românească, dar nu au făcut nimic în acest sens. Iată că cei 69 de defutați au găsit curajul și au anunțat că de pe 31 noiembrie vor avea o singură cetățenie.

”Ne-am săturat cât râde lumea de noi că avem două cetățenii. Când îi auzi pe aiștea de la moldovești, tot fac pamflete despre noi, că avem cetățenie dublă și că umblăm cu duble standarde. Nu este adevărat, iaca, vrem să renunțăm la dubla cetățenie ca să demonstrăm că suntem niște politicieni de cuvânt și rămânem cu o singură cetățenie. Renunțăm la cetățenia moldovenească și rămânem doar cu cetățenia română. Dar asta nu înseamnă că suntem cetățeni români, cetățenia românească este doar o viză ca să ne ducem în Gnilaia Gayropa”, a declarat defutata Hriunovaia.

Evident, cei 69 de defutați socialiști au anunțat că nu vor renunța la funcțiile lor de defutați în Parlamentul Moldovei, chiar dacă nu mai sunt cetățeni moldoveni. Defutații promit că în continuare vor rupe Hărțile României, că îi vor considera pe români fasciști și vor suge chiloții lui Putin. Cu toate acestea, nu vor renunța nici în ruptul capului la pașapoartele românești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit se țin de cuvânt și defutații socialiști din Parlament. Aceștia au promis demult că renunță la dubla cetățenie moldo-românească, dar nu au făcut nimic în acest sens. Iată că cei 69 de defutați au găsit curajul și au anunțat că de pe 31 noiembrie vor avea o...

Comentează