Deputații socialiști au ajuns la spital cu intoxicație și atravlenie la stomac. Aceștia sărbătoresc cum se pologhează victoria lui Dodon de vreo lună și de curând li s-a terminat și vodka, și vinul, și berea, și koniakul au trecut la ce au găsit în baia din vila lui Dodon. Este vorba de celebra soluție de spălat veceurile: Боярышник.

”În cinstea lui Igor Nikolaevich suntem beți de vreo lună. Nu ne vine să credem că cu sirienii și transnistrenii am reușit să-i păcălim pe moldoveni. Așa că bem până ne uscăm. În spiritul rusesc, am început să bem și Боярышник. Așa este tradiția la ruși, după ce nu mai poți de beție, trebuie să ajungi cu intoxicație și atravlenie la spital”, a declarat deputatul rupător de hărți, Valoghea Bătrâncea.

Singura care nu s-a otrăvit cu soluție de spălat veceul este Marina Rădvan. Această s-a otrăvit până la urmă, dar după ce de foame a mâncat un cârnaț puturos. Coincidență sau nu, dar și Liudei Ghimpu i s-a făcut rău aseară. Și Liuda Ghimpu a chemat ambulanța acuzând intoxicație și atravlenie la stomac. Patronul PLM se jură că nu a băut Боярышник, ci a încurcat medicamentele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-sticluta-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-sticluta-in-mana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputații socialiști au ajuns la spital cu intoxicație și atravlenie la stomac. Aceștia sărbătoresc cum se pologhează victoria lui Dodon de vreo lună și de curând li s-a terminat și vodka, și vinul, și berea, și koniakul au trecut la ce au găsit în baia din vila lui Dodon....

Comentează