A fost o zi de spovedanie în Parlament. Deputații, credincioși cum îi știm, au fost la preotul Parlamentului să mărturisească lucrurile rele pe care le-au făcut. Medicii au stat în permanență de gardă pentru a interveni dacă preotului i s-ar face rău. După ce a leșinat de 10 ori, părintele Vladimir susține că după ziua de astăzi are nevoie de consiliere psihologică.

”După primii zece deputați am crezut deja că o să mor. Eu știu că trebuie doar să ascult, iar păcatele lor trebuie să meargă la Dumnezeu. Dar ce om ar fi în stare să asculte? Despre miliardele furate, despre amantele cu șube de nurcă, despre Porsche de aur, despre vilele din Elveția… Toți deputații bărbați mi-au mărturisit că au avut relații homosexuale cu un bărbat din afara Parlamentului, numele căruia au refuzat să mi-l spună. Cică începe cu Plah și se termină cu otniuc. În special un deputat care s-a prezentat ca Liuda a zis că a stat în genunchi de prea multe ori. Îmi venea să iau un pistol și să fac Moldovei un bine. Norocul lor că am leșinat de mai multe ori”, a declarat la ieșirea din camera de spovedanie preotul de la mănăstirea Stihia.

Preotul Vladimir promite să se răzbune pe deputați pentru ziua groaznică de astăzi. Cel mai mult l-a deranjat că deputații au palate și bani mai mulți decât el. Acesta a înregistrat cu o cameră ascunsă toate mărturisirile lor și o să trimită o copie la CNA, una la DNA și una la Curaj TV.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3315.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/img_3315-300x300.jpgadminSocial
A fost o zi de spovedanie în Parlament. Deputații, credincioși cum îi știm, au fost la preotul Parlamentului să mărturisească lucrurile rele pe care le-au făcut. Medicii au stat în permanență de gardă pentru a interveni dacă preotului i s-ar face rău. După ce a leșinat de 10 ori,...

Comentează