Parlametn bani copy

Nu s-a uscat cerneala de pe actele semnate de premierul Filip la București, că deputații moldoveni au început deja să-și împartă milioanele primite din România. Deputații s-au pus la coadă și așteaptă cu nerăbdare sosirea banilor. Aceștia promit însă că îi vor cheltui cu mare grijă.

”S-au terminat zilele când ne cumpăram câte un BMW în fiecare zi. Ne-am săturat să facem risipă. Am înțeles că moldovenii nu mai vor asta, mesajul străzii este clar. Nu aruncă banii aiurea. Ne vom cumpăra cele mai bune vile și cele mai eficiente mașini, de la Aston Martin în sus. Banii vor fi cheltuiți gospodărește”, promite patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Potrivit specialiștilor, banii donați de români reprezintă un ajutor extraordinar pentru economia germană. Doar compania Porsche a anunțat că a primit 101 de comenzi de mașini. Și economia Italiei are de câștigat, de aici vor ajunge la Chișinău 101 modele Ferrari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlametn-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlametn-bani-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu s-a uscat cerneala de pe actele semnate de premierul Filip la București, că deputații moldoveni au început deja să-și împartă milioanele primite din România. Deputații s-au pus la coadă și așteaptă cu nerăbdare sosirea banilor. Aceștia promit însă că îi vor cheltui cu mare grijă. ”S-au terminat zilele când...

Comentează