Vidanja Parlament copy

Partidul Liberal Democrat din Moldova este în pragul unui dezastru. Nu mai au ce căcat să mănânce. Cisterna cu căcat care s-a vărsat în fața sediului lor urma să le ajungă pentru o lună. Deputații PLDM trebuiau să mănânce căcat despre corupție, despre lupta cu comuniștii, despre îmbogățirea populației, despre cum o să dezvolte țara. Din păcate, acum vor mânca mai puțin căcat.

”Sper din tot sufletul să ne ajute ceilalți colegi din Alianță. Vrem să-i rugăm pe cei de la PD să mănânce căcat despre procuratură, despre televiziuni și jurnalism de calitate. Desigur, mai pot mânca căcat și despre energie ieftină. Pe când pe Partidul Liberal l-am ruga să mănânce căcat despre cum ne vom integra în Uniunea Europeană, despre mâna Moscovei. Ghimpu se descurcă la mâncat căcat pe aceste subiecte”, și-a rugat colegii de alianță, președintele PLDM, Vlad Filat.

Problema este că în vidanja care s-a vărsat în fața PLDM era și căcat pentru Valeriu Streleț. Premierul urma să mănânce căcat despre pensii, salarii, educație, sănătate, vizita sa în SUA, dar și raportul Kroll. Ca să aibă ce căcat să mănânce, Streleț a recurs la un împrumut cu dobândă de la oponenții săi politici, Renato Usatîi și Igor Dodon, care mănâncă căcat în fiecare zi în fața Parlamentului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vidanja-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vidanja-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Partidul Liberal Democrat din Moldova este în pragul unui dezastru. Nu mai au ce căcat să mănânce. Cisterna cu căcat care s-a vărsat în fața sediului lor urma să le ajungă pentru o lună. Deputații PLDM trebuiau să mănânce căcat despre corupție, despre lupta cu comuniștii, despre îmbogățirea populației,...

Comentează