Marian Lupu Vlad Plahotniuc Mihai Ghimpu Gentelimeni copy

Deputații moldoveni vor să demonstreze că au înțeles foarte bine valorile europene și că sunt cei mai toleranți deputați din Europa. Aceștia au anunțat că vor participa la un marș de toleranță, un marș al diversităților care va avea loc pe 14 februarie la Barcelona.

”Abia acum am înțeles și noi ce înseamnă să fii prigonit și cât de rău este să vrea lumea să te bată. Îi susținem pe travestiții din toată lumea, le suntem aproape. Și noi am fost nevoiți să ne travestim ca să scăpăm de prigonirea unor moldoveni răi la suflet. Noroc de hainele de femei. Hainele de femei ne-au ajutat să scăpăm de bătăi”, a declarat mai în glumă, mai în joacă Candu Andrei, președintele Parlamentului.

Deputații au anunțat că în loc de carul alegoric cu care merg travestiții din toată lumea la paradele diversității, ei vor folosi un tomberon, transportul oficial al deputaților moldoveni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-Vlad-Plahotniuc-Mihai-Ghimpu-Gentelimeni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-Vlad-Plahotniuc-Mihai-Ghimpu-Gentelimeni-copy-300x300.jpgadminInternațional
Deputații moldoveni vor să demonstreze că au înțeles foarte bine valorile europene și că sunt cei mai toleranți deputați din Europa. Aceștia au anunțat că vor participa la un marș de toleranță, un marș al diversităților care va avea loc pe 14 februarie la Barcelona. ”Abia acum am înțeles și...

Comentează