Parlametn bani copy

Ajutorul românesc în bani, fără dobândă și nerambursabil a creat o nemulțumire cruntă în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații au declarat că românii încearcă să dezbine unitatea politicienilor și vor să bage zânzanie între deputații moldoveni trimițându-le doar 100 de milioane de euro. Parlamentarii au trimis o scrisoare oficială la București prin care anunță Guvernul României că ei nu sunt 100 de deputați, ci 101.

”Asta-i măgărie curată. Cum să împarți 100 de milioane de euro la 101 deputați. Milionul este milion, noi nu suntem obișnuiți să tăiem din el. În plus, noi suntem colegi și, după cum se zice, coleg la coleg nu-și ia milionul. Nici nu vrem să tragem la sorți să lăsăm pe cineva supărat. Așa că am rugat respectuos Guvernul României să dea Moldovei 101 milioane. România are de unde, nu este săracă. Dacă Moldova a avut de unde să dea un miliard, România să nu aibă un milion în plus?”, s-a arătat nemulțumit Vlad Plahotniuc, vicepreședintele Partidului Democrat.

Nemulțumirea exprimată de șeful PD de la tribuna Parlamentului a fost întâmpinată cu aplauze de deputați. Mihai Ghimpu, Vlad Filat, chiar și Vladimir Voronin susțin că alegerile locale din Moldova au fost foarte dificile, bugetele partidelor au scăzut mult, așa că ajutorul bănesc din România ar fi nemaipomenit, dar cu condiția să fie 101 milione de euro, nu 100.

Deputații moldoveni sunt nemulțumiți de ajutorul românesc de 100 de milioane de euro: ”noi suntem 101 deputați”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Parlametn-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Parlametn-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțeCredit,Deputati,Vlad Plahotniuc
Ajutorul românesc în bani, fără dobândă și nerambursabil a creat o nemulțumire cruntă în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații au declarat că românii încearcă să dezbine unitatea politicienilor și vor să bage zânzanie între deputații moldoveni trimițându-le doar 100 de milioane de euro. Parlamentarii au trimis o scrisoare oficială la București...

Comentează