Parlament-Piata-Centrala-copy

Deputații din Parlamentul moldovenesc au anunțat că refuză să-l voteze pe Ion Sturza premier. Parlamentarii sunt scandalizați de propunerile extrem de belicoase și ireale ale cabinetului Sturza. Legiuitorii susțin că acest guvern este cel mai prost guvern din Europa, din lume și chiar din Univers.

”Este inadmisibil, acest premier ne-a cerut să nu mai furăm. Știe oare Sturza ce salarii mici avem? Ce să ne facem cu salariul de deputat de 10 mii de euro pe lună? Numai costumul Armani m-a costat 5 mii de euro. Dar am nevoie și de rochii cu cristale Swarovski pentru soția mea. Nu mai zic că am un serviciu stresant, trebuie să mă odihnesc în Bahamas jumătate de an ca să-mi revin. Și avionul privat cine să mi-l deconteze? Că când cer niște bani în plus, un milion sau două de euro, mi se spune că țara nu are bani, dar de unde avem bani să le dăm la pensionari?”, se arată extrem de indignat deputatul Marian Pulu.

Deputatul Pulu a fost susținut și de deputatul Voronin, dar și de deputatul Ghimpu. Toată lumea susține că nimeni din parlament nu fură din plăcere, dar este extrem de greu să întreții vile de 3-4 etaje. Financiar este imposibil să ai câte 2 amante din salariul de deputat. În plus, copiii nu pot învăța în școlile proaste din Moldova și trebuie să studieze în Elveția, acolo unde studiile costă prea mulți bani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Parlament-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminSocial
Deputații din Parlamentul moldovenesc au anunțat că refuză să-l voteze pe Ion Sturza premier. Parlamentarii sunt scandalizați de propunerile extrem de belicoase și ireale ale cabinetului Sturza. Legiuitorii susțin că acest guvern este cel mai prost guvern din Europa, din lume și chiar din Univers. ”Este inadmisibil, acest premier ne-a...

Comentează