image

Cum era de așteptat, deputații moldoveni s-au întrunit într-o ședință de extraordinară. Parlamentarii susțin că sunt supuși unui atac al dronelor. Așa că au decis cu majoritate absolută să interzică orice fel de dronă în Republica Moldova.

”Aceste drone ne invadează spațiul intim al castelelor noastre. Este inadmisibil să stai la piscină, te-ai înconjurat de garduri de 4 metri înalțime să nu te vadă nimeni, iar aiștea vin și zboară cu dronele pe sus. Ieri pe un coleg deputat l-au speriat atât de tare că era să scape în piscină un milion de euro. Atacul dronelor trebuie să înceteze”, a declarat printre bulbuci de doi metri un deputat care a vrut să-și păstreze anonimatul.

Mai mult, deputații au instaurat un fel de poliție a dronelor. Polițiștii înarmați cu mitraliere, lansatoare de rachete și grenade vor păzi zi și noapte proprietățile care ar putea fi atacate de drone. Dacă vor observa o dronă o vor doborî fără niciun fel de avertisment, se arată în noua lege.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drone-interzise-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drone-interzise-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cum era de așteptat, deputații moldoveni s-au întrunit într-o ședință de extraordinară. Parlamentarii susțin că sunt supuși unui atac al dronelor. Așa că au decis cu majoritate absolută să interzică orice fel de dronă în Republica Moldova. ”Aceste drone ne invadează spațiul intim al castelelor noastre. Este inadmisibil să...

Comentează