Parlament Nunta copy

Ca să mai găsească niște bani pentru a-și mări salariile, deputații moldoveni au avut o idee ieșită din comun. Aceștia au votat în ședința de astăzi un proiect de lege prin care clădirea Parlamentului poate fi închiriată pentru petreceri sau alte activități. Deputații au fost de acord ca până și sala de ședințe, acolo unde se intonează imnul de stat, să poate fi închiriată.

”Moldoveanul este doritor să facă nunta în localuri frumoase, scumpe. Din păcate foarte multe restaurante sunt ocupate deja. Săracii oameni muncesc la Italia toată viața ca să-i facă fiului sau fiicei o nuntă frumoasă, să moară de ciudă rudele, dar nu au unde să petreacă. Așa că venim în sprijinul lor și le oferim Parlamentul pentru orice fel de petreceri. Evident, suma va fi pe măsură. O nuntă jucată în Parlament va costa 50 de mii de euro. Oricum sala asta stă degeaba în cea mai mare parte a timpului”, a anunțat Vlad Plahotniuc, patronul Partidului Democrat.

De asemenea, deputații susțin că au închiriat sala în care se țin ședințele Parlamentului și unei companii din SUA care toarnă filme. Compania Brazzers vrea să filmeze în Parlamentul Moldovei: ”Spărgătorul de buci”, ”Defutatele” și multe alte producții interesante.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Parlament-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Parlament-Nunta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ca să mai găsească niște bani pentru a-și mări salariile, deputații moldoveni au avut o idee ieșită din comun. Aceștia au votat în ședința de astăzi un proiect de lege prin care clădirea Parlamentului poate fi închiriată pentru petreceri sau alte activități. Deputații au fost de acord ca până...

Comentează