Isis Moldova copy

Deputații Moldoveni nu s-au speriat de amenințările teroriștilor ISIS, care au anunțat că vor ataca Republica Moldova. Parlamentarii au făcut chiar câteva declarații dure, menite să descurajeze orice terorist care s-ar gândi să vină vreodată în Moldova.

”Voi sunteți cu mințile întregi? Sau le-ați bubuit și pe acelea? Cum să veniți în Moldova să explodați bombe, să distrugeți? Nu mai aveți ce distruge în Moldova. Ați întârziat, noi am fost primii aici și am pus toată țara la pământ. Drumurile arată ca după bombardamente. Oamenii fug din țară ca după atentate teroriste. Bani nu sunt că i-am furat din bănci. Adevărații teroriști am fost noi”, spune plin de bulbuci, deputatul Marian Lupu.

Acesta a fost susținut și de patronul Republicii Moldova. Vlad Plahotniuc i-a amenințat deja pe teroriștii ISIS că dacă se gândesc să le facă concurență supușilor săi, deputații, vor suferi atacuri raider și vor rămâne fără bombe, fără arme, chiar și fără cele 72 de virgine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Isis-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Isis-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Deputații Moldoveni nu s-au speriat de amenințările teroriștilor ISIS, care au anunțat că vor ataca Republica Moldova. Parlamentarii au făcut chiar câteva declarații dure, menite să descurajeze orice terorist care s-ar gândi să vină vreodată în Moldova. ”Voi sunteți cu mințile întregi? Sau le-ați bubuit și pe acelea? Cum să veniți în...

Comentează