Parlamentul Republicii Moldova s-a îmbrăcat astăzi în straie de sărbătoare. Deputații au venit la muncă în costumele cele mai scumpe, iar doamnele și domnișoarele deputate au îmbrăcat fustele cele mai scurte. Totul pentru că ei sărbătoresc ziua lor profesională, ziua deputatului.

”Când puteam să sărbătorim ziua noastră dacă nu pe 1 aprilie. Se știe foarte bine, noi suntem cei mai mari mincinoși din Moldova. De 1 aprilie spunem cele mai mari minciuni și știm că nu o să ne creadă nimeni, de aceea ne place această zi. Azi poți să promiți că o să găsești miliardul, că nu o să mai furi, că o să muncești, că nu o să dormi la ședințe… Multe tâmpenii de genul acesta spunem azi, iar dacă va veni vreun deștept și ne va aminti de cele promise, îi vom spune clar, băi, dobitocule, era o glumă”, a declarat deputatul Marian Pulu pentru redactorii moldovești.info.

Pentru că este ziua profesională a deputaților, sute de mii de alegători au promis că o să vină în fața Parlamentului să le ureze deputaților la mulți ani și toți cu executare. DNA din România a promis că este gata să transforme urarea în realitate dacă i se cere ajutorul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_3229.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_3229-300x300.jpgadminSocial
Parlamentul Republicii Moldova s-a îmbrăcat astăzi în straie de sărbătoare. Deputații au venit la muncă în costumele cele mai scumpe, iar doamnele și domnișoarele deputate au îmbrăcat fustele cele mai scurte. Totul pentru că ei sărbătoresc ziua lor profesională, ziua deputatului. ”Când puteam să sărbătorim ziua noastră dacă nu pe...

Comentează