Constantin Tutu doarme

Deputații susțin că jurnaliștii sunt indezirabili în Parlamentul de la Chișinău și au cerut să fie alungați cu câinii. Aceștia se opun ca jurnaliștii să intre în Legislativ pentru că îi deranjează în timp ce dorm. Un deputat s-a plâns că unii jurnaliști filmează prea mult, iar camerele fac zgomot și nu îi lasă să doarmă.

”Dormeam așa de bine, visam că stau în saună cu prietenii mei, cu Plaha, cu Filat și cu Liuda. Când colo aud un vâjâit. Deschid ochii, un jurnalist mă filmează. Altul îmi făcea poze. Am trimis imediat bodyguarzii să le strice aparatele. Unde este dreptul la intimitate? Au ajuns să ne filmeze chiar și când dormim? Mâine, poimâine or vrea să ne filmeze în timpul unor atacuri raider. Țara asta se duce dracului. Este inuman să lucrezi aici și ne mai și plătesc cu 20 de mii de lei pe lună”, a declarat extrem de supărat Constantin Țuțu, deputat.

Ca să nu mai fie deranjați de jurnaliști, deputații au votat și o lege specială prin care aceștia nu vor avea acces în Parlament. Cu o singură excepție, jurnaliștii de la Publika TV. Aceștia sunt singurii care, din punctul de vedere al lui Vlad Plahotniuc, transmite informații clare și corecte despre Parlament. Totuși, nici acești jurnaliști nu vor avea voie să deranjeze deputații când dorm în Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-doarme.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-doarme-300x300.jpgadminPolitic
Deputații susțin că jurnaliștii sunt indezirabili în Parlamentul de la Chișinău și au cerut să fie alungați cu câinii. Aceștia se opun ca jurnaliștii să intre în Legislativ pentru că îi deranjează în timp ce dorm. Un deputat s-a plâns că unii jurnaliști filmează prea mult, iar camerele fac...

Comentează