Parlament Chisinau Gratii copy

Deputații moldoveni au ținut să-i liniștească pe moldoveni. Investiția în gratiile de la geamurile Parlamentului este una recomandată de psihiatri și extrem de necesară. Specialiștii i-au sfătuit pe parlamentari să se obișnuiască încă de pe acum cu regimul de închisoare. Asta ca să nu fie prea grea trecerea de la viața de lux la viața de condamnat.

”După gratiile de la geamuri ne gândim să introducem diferite reguli. La baie, de exemplu, unii deputați vor scăpa săpunurile pe jos. Știm că vom ajunge la răcorică și cu ajutorul gratiilor vrem să ne obișnuim cu închisoarea. Avem nevoie și de niște gardieni răi. Din păcate, nu găsim. Moldovenii sunt prea buni și nu ne înjură, nu ne bat. Pe Liuda au bătut-o oleacă, dar merita mai mult”, a declarat Vladimir Voronin.

Potrivit estimărilor, deputații vor intra la închisoare în cel mult 3 ani. În acest timp mulți vor să fie bine pregătiți. Cei care sunt siguri că nu scapă de închisoare și-au scos paturile cu puf din case și se culcă pe scânduri. Unii deputați mai deștepți le-au rugat pe nevestele lor să gătească, să nu comande de la restaurant: asta că să se obișnuiască și cu mâncarea mizerabilă din celule.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Parlament-Chisinau-Gratii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Parlament-Chisinau-Gratii-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputații moldoveni au ținut să-i liniștească pe moldoveni. Investiția în gratiile de la geamurile Parlamentului este una recomandată de psihiatri și extrem de necesară. Specialiștii i-au sfătuit pe parlamentari să se obișnuiască încă de pe acum cu regimul de închisoare. Asta ca să nu fie prea grea trecerea de...

Comentează