Vladimir Voronin Mihai Ghimpu Vlad Plahotniuc grasi pe plaja copy

Deputații moldoveni au anunțat că au avut motive temeinice să chiulească ieri din Parlament. Aceștia au adus chiar și foi de boală de la medici. Spre surprinderea tuturor foile de boală au fost semnate doar de medici proctologi. Potrivit specialiștilor, legiuitorii au acuzat dureri puternice în cur.

”Este o boală cu rădăcini psihice. Când vine vorba de Moldova, de problemele grave ale țării, sărmanii deputați se simt foarte afectați. Începe să îi doară în cur de Moldova. Nu toată lumea este pregătită să înfrunte asemenea probleme mari, unii cedează psihic. Le-am recomadat tuturor deputaților să se ducă în Bahamas, în Bora Bora. Să se odihnească. Durerea în cur nu este așa de ușor de tratat”, a anunțat ministrul Sănătății Republicii Moldova, Ruxanda Glavan.

De altfel, potrivit ministrului sănătății, durerea în cur pare să fie un fel de epidemie care îi afectează pe toți parlamentarii moldoveni. Asta ar putea fi din cauza scaunelor foarte moi sau din cauza mașinilor prea scumpe în care își pun prea des cururile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputații moldoveni au anunțat că au avut motive temeinice să chiulească ieri din Parlament. Aceștia au adus chiar și foi de boală de la medici. Spre surprinderea tuturor foile de boală au fost semnate doar de medici proctologi. Potrivit specialiștilor, legiuitorii au acuzat dureri puternice în cur. ”Este o boală cu...

Comentează