Plahotniuc vila bani copy

Chiar și deputații moldoveni sunt afectați de scumpirile curentului, gazului. Aceștia au aprobat de curând o lege prin care parlamentarii vor avea scutiri substanțiale de la plata facturilor. Legea a fost votată în mod anonim de 101 deputați.

”Eu am vreo 10 case, Filat are vreo 6, Voronin tot așa. Fiecare dintre noi știm că este greu să plătești facturile chiar și la o singură vilă. Sunt vile mari, cu 3-4 etaje. Iarna încălzirea ne costă vreo 50 de mii de lei. Salariile noastre din Parlament sunt prea mici. În schimb, moldovenii stau în case mici sau în cămeruțe de cămin. Ei nu au facturi foarte mari, își permit să schimbe 100 de euro și să le plătească”, a declarat Vlad Plahotniuc în ședința Parlamentului.

Patronul Partidului Democrat susține că facturile din Moldova nu sunt așa de mari nici în Elveția, unde are 2 case. Vlad Filat s-a plâns că trebuie să plătească și facturile nepotului și ale nănașului său aflați la închisoare. Așa că a susținut actul normativ. Potrivit legii intrate în vigoare, facturile la utilități ale deputaților vor scădea cu 69 la sută.

Deputații au votat pentru ei scutiri la plata gazului, curentului: ”avem vile mari și facturile sunt enorme”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-vila-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-vila-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțecurent,scumpiri,vilă,Vlad Plahotniuc
Chiar și deputații moldoveni sunt afectați de scumpirile curentului, gazului. Aceștia au aprobat de curând o lege prin care parlamentarii vor avea scutiri substanțiale de la plata facturilor. Legea a fost votată în mod anonim de 101 deputați. ”Eu am vreo 10 case, Filat are vreo 6, Voronin tot așa....

Comentează