Vlad Plahotniuc Colindator copy

Veste tristă pentru sărbătorile din acest an. Toți cei care se gândesc să câștige cu colindul, hăitul și sămănatul vor trebui să dea jumătate din bani la bugetul de stat. Măsura a fost decisă de deputați pentru a suplimenta bugetul sărăcit de furtul miliardului.

”Noi am făcut un calcul simplu. În Moldova o mai rămas cam un milion de familii. Fiecare familie se pregătește să le dea colindătorilor cam 50 de lei. Asta numai de Crăciun. Mai pui câte 50 la hăit și sămănat. Hopa, iese 150 de lei de familie. Adică 150 de milioane de lei. Asta înseamnă peste 7 milioane de euro. Vă dați seama câte mașini își poate cumpăra Parlamentul pentru săracii deputați de 3,5 milioane de euro? Și avem nevoie, că drumurile sunt foarte rele”, a declarat Vlad Plahotniuc, fost deputat și patronul PD.

Potrivit fostului deputat, moldovenii mici care merg cu colindatul nu trebuie să se supere, dimpotrivă, trebuie să se obișnuiască încă de mici să plătească impozite la stat. Asta pentru că deputații au nevoie de mai mulți bani decât au nevoie copiii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-Colindator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-Colindator-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Veste tristă pentru sărbătorile din acest an. Toți cei care se gândesc să câștige cu colindul, hăitul și sămănatul vor trebui să dea jumătate din bani la bugetul de stat. Măsura a fost decisă de deputați pentru a suplimenta bugetul sărăcit de furtul miliardului. ”Noi am făcut un calcul simplu....

Comentează