Vladimir Voronin Mihai Ghimpu Vlad Plahotniuc grasi pe plaja

Deputații noștri sunt în culmea fericirii după ce la urechile lor a ajuns că România va acorda Moldovei 101 milioane de euro. Câte un milion de euro pentru fiecare deputat. Deși se află departe de țară, în concedii, unii în Bahamas, alții în Miami, deputații au ținut să fie cu sufletul și conturile aproape de Moldova.

”Vestea a picat numai bine. Eram plecați, anul a fost destul de dificil, moldovenii nu reușesc să producă cât furăm. Am ajuns la hotel, am plătit ce era de plătit și majoritatea am descoperit că rămăsesem fără bani în concedii. Donațiile fraților români au picat foarte bine. Moldova are de plătit de urgență facturi mari la masaj tailandez, are de făcut plăți la cazinourile din Las Vegas. Pentru că ne-au ajutat, promitem să nu rupem prea curând harta României Mari”, au declarat deputații.

Deputații au ținut să îi dea pe cetățenii români drept exemplu cetățenilor moldoveni. Potrivit parlamentarilor, deși sunt străini, cetățenii români nu uită să-i ajute cu bani pe sărmanii deputați. Pe când moldovenii nu vor să plătească nici măcar miliardul furat. Igor Dodon a avut de făcut o singură remarcă, acesta a cerut României ca data viitoare banii să fie trimiși în ruble și nu în euro.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Vladimir-Voronin-Mihai-Ghimpu-Vlad-Plahotniuc-grasi-pe-plaja-300x300.jpgadminInternațional
Deputații noștri sunt în culmea fericirii după ce la urechile lor a ajuns că România va acorda Moldovei 101 milioane de euro. Câte un milion de euro pentru fiecare deputat. Deși se află departe de țară, în concedii, unii în Bahamas, alții în Miami, deputații au ținut să fie...

Comentează