Pitzipoanca in biblioteca Ritulea Ivanov copy

După ce a negat că nu are avere. După ce a spus că nu are nicio haină de lux, Violenta Ifanoff susține că nu știe cine este tânăra care se laudă pe Instagram că ar fi mama ei. Fosta deputată comunistă susține că nu a văzut în viața ei vilele, mașinile de lux pe care tânăra Ritulea le prezintă cu lux de amănunte.

”Am rămas și eu uimit să văd că Ritulea se laudă că sunt mama ei. Nu știu de ce zice asta. Eu nu recunosc nimic. Nu am averi, nu am nimic. Cred că am făcut poze cu ea când veneam de la prășit și m-a văzut. Dar nu o cunosc. Unii copii vor să se laude cu tot felul de lucruri. Dar eu nu am cum să fiu mama ei. Eu sunt săracă. Abia îmi ajung 100 de mii de euro pe lună. Nu știți cât de dificil este să trăiești pe banii aceștia în Elveția, în Franța și să vii cu avionul în Moldova doar pentru niște ședințe de Parlament. Este foarte dificil…”, s-a plâns Violenta Ifanoff.

Într-o ședință a deputaților săraci din Parlament, Violenta Ifanoff a cerut de urgență mărirea cotei de furturi din buget. Aceasta crede că dacă fiecare deputat ar avea un avion personal, nu s-ar mai chinui cu deplasările cu avioanele incomode ale Air Moldova. Sărmana deputată a cerut și un spor de stres la salariu după ce presa a început să scrie foarte mult despre ea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pitzipoanca-in-biblioteca-Ritulea-Ivanov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pitzipoanca-in-biblioteca-Ritulea-Ivanov-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce a negat că nu are avere. După ce a spus că nu are nicio haină de lux, Violenta Ifanoff susține că nu știe cine este tânăra care se laudă pe Instagram că ar fi mama ei. Fosta deputată comunistă susține că nu a văzut în viața ei...

Comentează