Deputata Hrenova care a cerut de la tribuna Parlamentului să i se vorbească în rusă pentru că nu știe și nu înțelege româna are o altă problemă. Aceasta a făcut o cerere la Guvernul României prin care solicită ca pașaportul său românesc să fie tradus în rusă ca să înțeleagă și ea ce scrie acolo.

”Eu vreu ca să am pasport rumânskii pentru viză. Eu ne grajdan rumânskii pentru altceva. Dedu meu voeval cu rumânii și asta limba fascista. Acuma eu am pasport care nu înțaleg șe scria acolo. Eu varbesc pațîn limba asta și am nevoie de un pasport rumâsnkii în rusă. Când mă întreabă la vamă shto ăto, eu varghesc că ne znaiu, stho ăta maya viza. Dar ei mă întreabă god rajdenia, mesta rajdenia din pasport, iar eu ne znaiu stho atvechati vashu mati, patamushta ne znaiu limba asta fascista”, a declarat deputata Hrenovaia.

Mai mulți deputați socialiști s-au plâns chiar că atunci când și-au ridicat pașapoartele românești au fost impuși să cânte imnul României în limba română. Aceștia susțin că este inuman ca un om care a urât toată viața România să cânte ”Deșteaptă-te, române!”. Deputații socialiști în frunte cu Hrenovaia au cerut de urgență ruperea relațiilor cu România care nu respectă rușii și îi forțează să vorbească limba română pentru a obține cetățenia română.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Hrenova-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Hrenova-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputata Hrenova care a cerut de la tribuna Parlamentului să i se vorbească în rusă pentru că nu știe și nu înțelege româna are o altă problemă. Aceasta a făcut o cerere la Guvernul României prin care solicită ca pașaportul său românesc să fie tradus în rusă ca să...

Comentează