Jdi Menea este o emisiune iubită de toată lumea, mai ales de deputata Hrenova. Prin intermediul acestei peredăci, deputata a reușit ceea ce nu putuse niciodată nimeni până acum. Să-și găsească sufletul pereche și sora geamănă. Este nimeni alta decât Frosâna Urâtovna.

”Când m-au sunat de la Jdi Menea am crezut că iar fac glume cu mine jurnaliștii. Dar am zis să văd ce se întâmplă? Așa că am mers la peredace. Cacova hera, eu, deputata Hrenova să mă hrenovesc la o asemenea peredace? Mă întrebam în tot acest timp. Până la urmă s-a dovedit că nu a fost în zadar. Mi-au găsit sora geamănă de care nici nu știam. Eu fiind unicul copil al părinților, groh-groh”, a declarat deputata Hrenova.

Sora geamănă, Frosâna Urâtovna a anunțat deja că se mută în Moldova pentru că vrea să apere țara de români. Primul lucru pe care l-a făcut, evident, și-a luat cetățenie românească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Hrenova-Senatoare-Rusia-copy-1024x591.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Hrenova-Senatoare-Rusia-copy-300x300.jpgadminMonden
Jdi Menea este o emisiune iubită de toată lumea, mai ales de deputata Hrenova. Prin intermediul acestei peredăci, deputata a reușit ceea ce nu putuse niciodată nimeni până acum. Să-și găsească sufletul pereche și sora geamănă. Este nimeni alta decât Frosâna Urâtovna. ”Când m-au sunat de la Jdi Menea am...

Comentează