Alina Zotea Ghips copy

Alina Zotea se va număra printre noii invalizi ai Republicii Moldova. Aceasta a anunțat că va primi gradul trei de invaliditate pentru rana sa de la picior. Tânăra deputata vrea să închidă astfel gura tuturor celor care o critică că nu a fost la muncă.

”Voi poate nu știți, dar eu chiar eram la muncă când m-am julit în genunchi. Banii de la Parlament nu-mi ajung nici pe o cutie de prezerva… Scuze, nici pentru o cutie de farduri. Din păcate m-am julit așa de tare stând în genunchi că nu am putut veni și la munca din Parlament. Doctorii mi-au spus că o să-mi rămână un semn pe picior, așa că am cerut grad de invaliditate”, a declarat Alina Zotea pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să o ajute pe colega sa mult mai sexy, Mihai Ghimpu a anunțat că renunță la o parte din gradul său de invaliditate psihiatrică. Astfel, în curând, Alina Zotea se va putea mândri cu titlul de invalid de gradul trei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alina Zotea se va număra printre noii invalizi ai Republicii Moldova. Aceasta a anunțat că va primi gradul trei de invaliditate pentru rana sa de la picior. Tânăra deputata vrea să închidă astfel gura tuturor celor care o critică că nu a fost la muncă. ”Voi poate nu știți, dar...

Comentează