Alina Zotea Ghips copy

Alina Zotea se va număra printre noii invalizi ai Republicii Moldova. Aceasta a anunțat că va primi gradul trei de invaliditate pentru rana sa de la picior. Tânăra deputata vrea să închidă astfel gura tuturor celor care o critică că nu a fost la muncă.

”Voi poate nu știți, dar eu chiar eram la muncă când m-am julit în genunchi. Banii de la Parlament nu-mi ajung nici pe o cutie de prezerva… Scuze, nici pentru o cutie de farduri. Din păcate m-am julit așa de tare stând în genunchi că nu am putut veni și la munca din Parlament. Doctorii mi-au spus că o să-mi rămână un semn pe picior, așa că am cerut grad de invaliditate”, a declarat Alina Zotea pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să o ajute pe colega sa mult mai sexy, Mihai Ghimpu a anunțat că renunță la o parte din gradul său de invaliditate psihiatrică. Astfel, în curând, Alina Zotea se va putea mândri cu titlul de invalid de gradul trei.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alina-Zotea-Ghips-copy-300x300.jpgadminPolitic
Alina Zotea se va număra printre noii invalizi ai Republicii Moldova. Aceasta a anunțat că va primi gradul trei de invaliditate pentru rana sa de la picior. Tânăra deputata vrea să închidă astfel gura tuturor celor care o critică că nu a fost la muncă. ”Voi poate nu știți, dar...

Comentează