Angajații de la Spații Verzi au găsit o soluție pentru toate crengile din Chișinău. Nu o să le ducă la diferite depozite de lângă Chișinău sau de pe Stadionul Național. Aceștia au creat un depozit uriaș de crengi care înconjoară Parlamentul Moldovei. Ideea le-a plăcut foarte mult chișinăuienilor care sunt gata să rabde din cauza fumului în caz că se aprinde.

”Toată lumea se plânge că ard crengile, că depozitele nu sunt suficiente, că s-a umplut Chișinăul de fum. Odată ce am deschis depozitul ista în jurul Parlamentului, nimeni nu se mai plânge de nimic. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să se aprindă. Dacă se aprind nu ne pare rău deloc. Ca să nu existe accidente și crengile să se aprindă de la sine într-un moment nepotrivit, am lipit de jur împrejurul depozitului programul deputaților, când vin la muncă și când pleacă”, a declarat directorul Direcției Spații Verzi din cadrul primăriei Chișinăului, Leonea Iaibu.

Direcția Spații Verzi a încheiat chiar și un protocol cu pompierii, aceștia ar urma să vină să stingă focul doar după ce totul s-a făcut scrum. Moldovenii susțin măsura, iar câțiva cetățeni au deschis mai multe conturi în lei și în euro unde populația poate dona bani pentru benzina cu care să fie stropite crengile.

Dacă acest depozit va fi un succes, Direcția Spații Verzi va deschide alte depozite, în jurul Președinției, Guvernului, dar și al Hotelului Nobil sau al General Media Group.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Parlamentul-Moldovei-Crengi-Foc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Parlamentul-Moldovei-Crengi-Foc-copy-300x300.jpgadminSocial
Angajații de la Spații Verzi au găsit o soluție pentru toate crengile din Chișinău. Nu o să le ducă la diferite depozite de lângă Chișinău sau de pe Stadionul Național. Aceștia au creat un depozit uriaș de crengi care înconjoară Parlamentul Moldovei. Ideea le-a plăcut foarte mult chișinăuienilor care...

Comentează