Delia Antonia Gordienko Lenin copy

După ce au supărat tot Facebook-ul cântând la concertul lui Vlad Plahotniuc, cântărețele de muzică popsa au acceptat să cânte și la nunta separatiștilor Șevchuk și Ștanski de la Tiraspol. Cele trei cântărețe susțin că banii nu au miros și ele nu fac politică.

”Noi putem să cântăm și pentru Bin Laden, Dumnezeu să-l ierte. Cântăm și pentru ISIS, pentru oricine plătește bănuțul. Știu că o să ne numiți curve, dar asta e politica. Noi nu facem politică, noi facem artă… Dacă separatiștilor le plac cântecele noastră, nouă de ce să nu ne placă banii lor?”, au întrebat retoric Delia, Antonia și Gordienko.

Pentru prestația lor, tinerele cântărețe de popsa vor fi plătite cu milioane de ruble transnistrene. Nimeni nu le-a spus însă că această valută nu este recunoscută nicăieri în lume și vor fi nevoite să se mute în Transnistria dacă vor să cheltuiască banii. Asta pentru că nu există pe lume schimb valutar care să schimbe ruble transnistrene.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-Antonia-Gordienko-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-Antonia-Gordienko-Lenin-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce au supărat tot Facebook-ul cântând la concertul lui Vlad Plahotniuc, cântărețele de muzică popsa au acceptat să cânte și la nunta separatiștilor Șevchuk și Ștanski de la Tiraspol. Cele trei cântărețe susțin că banii nu au miros și ele nu fac politică. ”Noi putem să cântăm și pentru...

Comentează