Rechin musca mana preot copy

Primăria Chișinăului a luat o decizie incredibilă în legătură cu cei 69 de delfini din Delfinariul din Chișinău. Edilul șef a anunțat că îi va eutanasia pe toți delfinii și va aduce alții. Asta după ce a primit o solicitare în acest sens de la SRL Mitropolia Moldovei. Managerul Mitropoliei susține că preoții pe care îi trimite săptămânal să sfințească delfinii sunt mușcați și atacați mișelește.

”Jivinele astea diavolicești nu au respect față de oamenii în sutană. Cum ne văd, cum încep să turbe, să dea din coadă, să urle. Mi-au mușcat toți preoții. Nu mai știu pe cine să trimit să colecteze taxa de sfințire. Preoții mei se tem toți. Credem că sunt niște pești atei și nu au ce căuta în Moldova. Vă rog, domnule primar, să-i eutanasiați. Din ce mi-a explicat un doctor venerolog la care am fost de curând, acești pești sunt de regulă gay. Cum să se uite copiii la așa ceva? Este dezgustător, periculos, iar eu nu câștig nimic de pe urma lor”, a declarat managerul Vladimir, director general al SRL Mitropolia Moldovei.

Ca să scape de eutanasiere, delfinii l-au luat ostatec pe unul din dresori. Animalele amenință că îl aruncă pe strada Anișoara în timpul ploii și o să se înece. În același timp, delfinii au anunțat că ei nu cred că Chirtoacă o să-i eutanasieze cu adevărat. Și asta pentru că ei sunt singurii locuitori ai Chișinăului care îl susțin pe primar. ”Domnul Chirtoacă este cel mai bun primar din Moldova. Nu există niciun alt oraș unde niște delfini ca noi se pot plimba lejer pe străzi, la fiecare ploiță. Jos labele de pe Chirtoacă!”, au strigat delfinii în cadrul grevei de avertisment de pe strada Anișoara.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Rechin-musca-mana-preot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Rechin-musca-mana-preot-copy-300x300.jpgadminSocial
Primăria Chișinăului a luat o decizie incredibilă în legătură cu cei 69 de delfini din Delfinariul din Chișinău. Edilul șef a anunțat că îi va eutanasia pe toți delfinii și va aduce alții. Asta după ce a primit o solicitare în acest sens de la SRL Mitropolia Moldovei. Managerul Mitropoliei susține că...

Comentează