Delfini Lacul comsomolistilor copy

Apărătorii drepturilor delfinilor bat alarma. Din cauza temperaturilor caniculare foarte ridicate, apa din Delfinariul chișinăuian este extrem de fierbinte. Pentru că stă la soare, sub o cupolă de plastic, apa a ajuns astăzi la 100 de grade și a început să fiarbă. Ecologiștii au organizat un protest în fața Delfinariului și au cerut eliberarea delfinilor de urgență în lacul Comsomolist.

”Noi nu vrem să le facem rău peștii. Dorim să trăiască mult să putem face bani. Ca să demonstrăm că suntem de bună credință o să eliberăm delfinii în lacul Comsomolist. Dar îi rugăm pe toți cei care pescuiesc în zonă să nu-i pescuiască. Dacă îi prind cu zakidushka sau cu undița, să-i lase în libertate, să nu-i prăjească. Carnea de delfin nu este comestibilă, moldovenii se pot otrăvi dacă o mănâncă”, a declara directorul delfinariului din Chișinău, Leonea Vashumati.

Primăria din Chișinău a pus avertizări de-a lungul lacului Comsomolist și le-a recomandat oamenilor să nu se scalde. Motivul: delfinii sunt pești extrem de jucăuși, aceștia îi apucă pe înotători de picioare și îi trag la fund în glumă. Dacă nu știți să înotați o să rămâneți la fund și o să muriți. Delfinii sunt celebri și pentru faptul că obișnuiesc să se apropie pe nesimțite de oamenii aflați în apă ca să-i gâdile. Sute de mii de înotători au murit înecați după ce au fost gâdilați de delfini. Dar cel mai important, bărbații riscă să rămână fără bogății dacă delfinii vor crede că ceea ce le flutură în față sunt moruni sau chișcari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Delfini-Lacul-comsomolistilor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Delfini-Lacul-comsomolistilor-copy-300x300.jpgadminSocial
Apărătorii drepturilor delfinilor bat alarma. Din cauza temperaturilor caniculare foarte ridicate, apa din Delfinariul chișinăuian este extrem de fierbinte. Pentru că stă la soare, sub o cupolă de plastic, apa a ajuns astăzi la 100 de grade și a început să fiarbă. Ecologiștii au organizat un protest în fața...

Comentează