delfini-inghetati-copy

Pentru că Termocomul a întârziat să dea căldură, delfinii din Delfinariul din Chișinău au înghețat bocnă noaptea trecută. Animalele au fost găsite în această dimineață stană de piatră de către paznicii delfinariului. Delfinariul nu avea încălzire autonomă, iar kipitilnicele puse în priză nu au fost de ajuns. Conducerea Delfinariului din Chișinău a găsit o soluție pentru delfini.

”Carnea de delfin este foarate gustoasă. Aduce un pic a carne de struț, amestecat cu carne de crocodil. Așa că am decis că îi vom da la șașlâk. Știți doar, se apropie alegerile, iar moldovenii, ca de obicei, la alegeri merg la șașlâk. Prețul nostru va fi mai mic decât la Piața Centrală și, oricum, la noi știi ce cumperi, e carne de delfin, nu este carne de mâță”, a declarat Leonea Iaibu, directorul general al Delfinariului din Chișinău.

Până de alegeri, cei zece delfini vor fi păstrați în frigidere speciale ca să nu li se strice carnea. Dar pentru că delfinii au fost ființe mai inteligente ca moldovenii, Marian Pulu a cerut conducerii Delfinariului ca înainte să fie dați la șașlâk, delfinii să voteze ca orice mort normal din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Delfini-inghetati-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Delfini-inghetati-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că Termocomul a întârziat să dea căldură, delfinii din Delfinariul din Chișinău au înghețat bocnă noaptea trecută. Animalele au fost găsite în această dimineață stană de piatră de către paznicii delfinariului. Delfinariul nu avea încălzire autonomă, iar kipitilnicele puse în priză nu au fost de ajuns. Conducerea Delfinariului...

Comentează