Mitropolit Marian Lupu spovedanie

Gata, Republica Moldova nu mai vede împrumuturi de la Fondul Monetar Internațional cum nu vede chiorul drumul. FMI este extrem de supărată pe țara noastră după ce reprezentanților săi li s-au furat toți banii din portofele. S-a întâmplat imediat după întâlnirea cu politicienii și deputații moldoveni. Ca de obicei, politicienii și deputații se jură că nu au furat.

”Noi ne jurăm că nu am furat absolut nimic. Nici nu știm cine a putut să le sustragă banii reprezentanților FMI. Promitem să începem rapid o anchetă. Vom face mai multe comisii în Parlament. Apoi vom ruga Banca Națională să investigheze. După asta vom autosesiza CNA! Pe urmă vom plăti compania Troll să caute banii. Știm deja toți pașii pe care trebuie să-i facem. Avem experiență după furtul miliardului”, a anunțat la Publika TV, coordonatorul principal al Moldovei, Vlad Plahotniuc.

Ca să le plătească sumele furate reprezentanților FMI, Guvernul a inițiat deja o lege prin care pensionarii, mamele singure, dar și persoanele cu nevoi speciale urmează să renunțe pentru o jumătate de an la un sfert din veniturile lor. Executivul speră că până în ianuarie se vor aduna un milion de euro, astfel că Moldova va putea să le întoarcă reprezentanților FMI cele 50 de mii de euro furați din portofele și buzunare la întâlnirea cu politicienii și deputații.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie-300x300.jpgadminFinanțe
Gata, Republica Moldova nu mai vede împrumuturi de la Fondul Monetar Internațional cum nu vede chiorul drumul. FMI este extrem de supărată pe țara noastră după ce reprezentanților săi li s-au furat toți banii din portofele. S-a întâmplat imediat după întâlnirea cu politicienii și deputații moldoveni. Ca de obicei,...

Comentează