judecator-masina-scumpa-copy

Ședința Adunării Generale a Judecătorilor, care a avut loc astăzi în Chișinău, este un motiv în plus pentru judecători să se întâlnească, să bârfească noutăți, să mai afle cine dintre ei a plecat la adevărata Judecată de Apoi, să se laude cu averile astronomice. Dar cel mai important lucru are loc chiar înainte de Adunare. În fața clădirii se organizează de fiecare dată o defilare de mașini de sute de milioane de euro.

”Lumea judecătorilor este foarte mică și nu ne permitem să părem săraci sau fără gust. Chiar dacă avem salarii de 5 mii de lei, din puținul nostru, strângem capică la capică și ne luăm mașini foarte scumpe. Noi ne respectăm meseria de judecător, nu putem merge în rutieră sau în troleibuz. Așa că ne cumpărăm mașini foarte scumpe. Eu, de exemplu, am un Lamborghini Dităt, cu care merg foarte bine de două zile că este nou”, a declarat președintele Adunării Generale a Judecătorilor, Leonea Iaibu.

Nu este singura mașină foarte scumpă. Ferrari, Maybach, Mercedes sunt mașini obișnuite la judecătorii moldoveni. Toate aceste mașini au fost prezente și astăzi la defilare. Suma pe care judecătorii au dat-o pe aceste mașini este uriașă, de câteva sute de milioane de euro. Mașinile sunt atât de scumpe, încât până și mitropolitul Vladimir este extrem de supărat, pizmaș și invidios pe automobilele judecătorilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Judecator-masina-scumpa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Judecator-masina-scumpa-copy-300x300.jpgadminSocial
Ședința Adunării Generale a Judecătorilor, care a avut loc astăzi în Chișinău, este un motiv în plus pentru judecători să se întâlnească, să bârfească noutăți, să mai afle cine dintre ei a plecat la adevărata Judecată de Apoi, să se laude cu averile astronomice. Dar cel mai important lucru...

Comentează