Autoritățile din România au luat o decizie fără precedent. Guvernul de la București a decis să retragă cetățenia prezikului Republicii Moldova. Motivul, acesta înjură zi de zi România și nu merită să aibă pașaportul românesc. În plus, România nu-și dorește să fie asociat cu el pentru că Dodon nu este primit în nicio țară normală din Europa.

”Ne vom despărți de Igor Dodon pentru că a ajuns dușmanul României. Noi le dăm posibilitatea moldovenilor să circule lejer în orice țară europeană, le facem viața ușoară, iar Dodon din înjurături nu ne scoate. Păi, atunci când i-am dat cetățenia am crezut că este om. Nu, nu este om, am aflat că este un porc”, a declarat președintele Agenției pentru Cetățenie Românească, David Penisescu.

În replică, Igor Dodon a anunțat că se consideră discriminat și nu vrea să renunțe la cetățenia românească. Dodon susține că România îi vrea răul lăsându-l fără cetățenie și a anunțat că va face greva foamei dacă îi va fi retrasă cetățenia românească.

”Chiar dacă înjur România, o fac la serviciu, că acesta îmi este treaba de prezik gandonschii să înjur România. Acasă, însă, sunt un bun român. Votez la alegeri, îmi place România, îmi place la munte și la mare. Știți cum se spune în proverb: nu faceți ce zice Dodon, faceți ce face Dodon”, a declarat prezikul Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Autoritățile din România au luat o decizie fără precedent. Guvernul de la București a decis să retragă cetățenia prezikului Republicii Moldova. Motivul, acesta înjură zi de zi România și nu merită să aibă pașaportul românesc. În plus, România nu-și dorește să fie asociat cu el pentru că Dodon nu...

Comentează