Igor Dodon Buletin Romanesc copy

Autoritățile din România au luat o decizie fără precedent. Guvernul de la București a decis să retragă o serie de cetățenii unor oameni politici din Republica Moldova. Motivul, aceștia fie înjură zi de zi România și nu merită să aibă pașaportul românesc, fie România nu-și dorește să fie asociați cu ei pentru că are deja multe probleme de imagine din cauza rromilor plecați la furat în Europa.

”Ne vom despărți de Igor Dodon și Renato Usatîi pentru că acești oameni au ajuns dușmanii României. Noi le dăm posibilitatea să circule lejer în orice țară europeană, le facem viața ușoară, iar ei din înjurături nu ne scot. Nici pe domnul Shor nu-l mai vrem cetățean pentru că a furat un miliard de dolari. Avem deja probleme cu rromii care fură în Europa. Nu ne trebuie și spărgători de bănci! Pe domnul Filat nu-l mai vrem cetățean dintr-un motiv simplu, nimeni în România nu mai cumpără țigări românești, toată lumea așteaptă TIR-urile din Moldova, este un dezastru contrabanda asta”, a declarat președintele Agenției pentru Cetățenie, David Penisescu.

În replică, Igor Dodon și Renato Usatîi au anunțat deja că vor da România în judecată. Aceștia se consideră discriminați și nu vor să renunțe la cetățenia românească. Ilan Shor este însă convins că-și va putea cumpăra altă cetățenie. Pe de altă parte, Vlad Filat se jură că nu știe nimic de TIR-urile cu țigări și că el nu a făcut niciodată contrabandă.

Decizie istorică. Guvernul României a hotărât să retragă cetățeniile românești lui Igor Dodon, Renato Usatîi, Ilan Shor și Vlad Filathttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminSocialCetatenie retrasa,Ilan Shor,Renato Usatii,Vlad Filat
Autoritățile din România au luat o decizie fără precedent. Guvernul de la București a decis să retragă o serie de cetățenii unor oameni politici din Republica Moldova. Motivul, aceștia fie înjură zi de zi România și nu merită să aibă pașaportul românesc, fie România nu-și dorește să fie asociați cu...

Comentează