După votul de la alegerile locale, autoritățile moldovenești nu mai știu ce să facă în cazul orașelor Bălți și Orhei. Așa că s-au gândit la o soluție extraordinară. Parlamentul de la Chișinău vrea să cedeze cele două orașe țărilor vecine, fie Ucrainei, fie României. Potrivit unui proiect de lege strict secret, cedarea s-ar face în conformitate cu Magna Charta Libertatum.

“Orheienii și bălțenii sunt prea proști ca să fie cetățeni moldoveni. Nouă ne este rușine de ei. I-au votat pe Usatîi și pe Shor, iar asta arată cât de tupâie sunt oamenii respectivi. Din păcate nu avem bani suficienți ca să-i învățăm minte, ca să trimitem niște trupe acolo, ca să instituim o blocadă. Cel mai simplu este pur și simplu să scăpăm de rușine. O cedăm României și Ucrainei”, a declarat Vlad Filat și Vlad Plahotniuc într-o conferință comună de presă.

Potrivit proiectului de lege, Moldova este de acord să primească 1 miliard de euro de la România sau Ucraina pentru Bălți și Orhei. Evident, banii vor fi depozitați în conturile Băncii de Economii. Din păcate, Bucureștiul sau Kievul au declarat deja că ei au suficienți proști și, cel mai probabil, vor refuza oferta. Potrivit unui studiu, 95 la sută dintre locuitorii orașului Chișinău sunt de acord cu cedarea Orheiului și Bălțiului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Filat-vanzare-Orhei-Balti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Filat-vanzare-Orhei-Balti-copy-150x150.jpgadminInternațional
După votul de la alegerile locale, autoritățile moldovenești nu mai știu ce să facă în cazul orașelor Bălți și Orhei. Așa că s-au gândit la o soluție extraordinară. Parlamentul de la Chișinău vrea să cedeze cele două orașe țărilor vecine, fie Ucrainei, fie României. Potrivit unui proiect de lege...

Comentează