Alexandru-Tanase-limba-rusa-anticonstitutionala-copy-300x210

Curtea Constituțională din Republica Moldova a luat o decizie cu adevărat istorică. Președintele Curții a decis că anexarea Moldovei la Uniunea Sovietică după al doilea Război Mondial a fost anticonstituțională, așa că Republica Moldova a fost scoasă în afara legii. Cu alte cuvinte, teritoriul acesta nu mai poate fi independent și trebuie să reintre în componența României Mari.

”Am studiat cu multă atenție arhivele și Constituția Regatului Unit al României Mari. În momentul în care Republica Moldova a fost ruptă din componența României Mari, pe acest teritoriu activa o constituție care spunea clar la articolul 69, punctul G: Republica Moldova aparține României Mari, iar Rusia nu are voie să emită pretenții teritoriale asupra Republicii Moldova. Cum anexarea contravine acestui articol, anexarea este neconstituțională”, a declarat președintele Curții Constituționale, Alexantru Tănase.

După ce motivarea acestei decizii va fi publicată în Monitorul Oficial, trupele de jandarmi, polițiști și procurori DNA din România vor veni la Chișinău pentru a instaura ordinea Constituțională pe teritoriul care aparține României. Procurorul șef al DNA, Codruța Kovesi se află deja la Chișinău și păzește intrarea de la Nobil ca să îi pună cătușele lui Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Alexandru-Tanase-limba-rusa-anticonstitutionala-copy-300x210-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Alexandru-Tanase-limba-rusa-anticonstitutionala-copy-300x210-1-300x210.jpgadminPolitic
Curtea Constituțională din Republica Moldova a luat o decizie cu adevărat istorică. Președintele Curții a decis că anexarea Moldovei la Uniunea Sovietică după al doilea Război Mondial a fost anticonstituțională, așa că Republica Moldova a fost scoasă în afara legii. Cu alte cuvinte, teritoriul acesta nu mai poate fi...

Comentează