Niciun magazin, bar sau butic din Chișinău nu va mai avea voie să vândă băuturi alcoolice în capitală. Decizia îi aparține primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă. Acesta spune că măsura este necesară pentru a reduce numărul accidentelor rutiere. ”Este mult mai ieftin. Decât să investesc în reparația drumurilor, să cârpesc găurile, mai bine scot vodca, vinul, berea și alte băuturi de pe rafturile magazinelor și deodată șoferii vor deveni mult mai atenți la gropi și la viteză”, spune primarul capitalei.

Reprezentanții Asociației Bărbaților Părăsiți la Vatră spun însă că Dorin Chirtoacă greșește aplicând această lege. ”Gândiți-vă cum se simt bărbații care au fost părăsiți de soțiile muncitoare în Italia. Cum să supraviețuiască ei o zi fără un stăcănel de vodcă sau vinișor?! Este strigător la cer ce face Chirtoacă. Dacă vrea revoluție adevărată, să introducă această lege”, a declarat extrem de supărat președintele Asociației, Valeriu Străinu.

Asociația Bărbaților Părăsiți la Vatră amenință că dacă legea va intra în vigoare, în perioada 5-6-7 aprilie, cu ocazia comemorării Revoluției din 2009, în piața Marii Adunări Naționale vor ieși 15.000 de protestatari cu sticle cu vodcă în mână. Aceștia promit să dea foc unei instituții a statului, de data asta nu va fi Parlamentul, ci Primăria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Betivi-in-bar2.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Betivi-in-bar2-150x150.jpgadminSocial
Niciun magazin, bar sau butic din Chișinău nu va mai avea voie să vândă băuturi alcoolice în capitală. Decizia îi aparține primarului general al capitalei Dorin Chirtoacă. Acesta spune că măsura este necesară pentru a reduce numărul accidentelor rutiere. ”Este mult mai ieftin. Decât să investesc în reparația drumurilor, să cârpesc găurile, mai...

Comentează