Curtea Constituțională vine cu o precizare la decizia sa. Judecătorii susțin că nu l-au dat jos pe Dodon de pe scaunul prezidențial. Aceștia i-au făcut un lucru mult mai grotesc. I-au retras calitatea de om acestui prezik al transnistrenilor, găgăuzilor, sirienilor și morților de prin cimitire.

”De azi înaine oricine îndrăznește să-i spună om lui Igari Dandon va fi amendat cu o sută de lovituri de bici pe tălpi. Dandon nu are cum să fie om după câte a făcut pentru Moldova. De fapt, împotriva Moldovei. Trădare la Moscova, trădare la Plahotniuc, trădare pe tot frontul. Este o porcotină și așa ar trebui să ne adresăm acestui groh-groh din Sadova”, a declarat președintele Curții Constituționale, Leonea Iaibu.

După ce i s-a retras calitatea de om, Igari Dandon nu mai are voie să ocupe fotoliul de președinte. Acesta trebuie să se mute într-o coștereață și să grohăiască de acolo. Evident, trebuie să se ducă împreună cu tot cu Șeoban și șleahta de deputate Hrenovâie care îl înconjoară. Dar cel mai bine, ducă-se cu toții în Siberia să mănânce acolo ghinde salcâm.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Porc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Porc-300x300.jpgadminPolitic
Curtea Constituțională vine cu o precizare la decizia sa. Judecătorii susțin că nu l-au dat jos pe Dodon de pe scaunul prezidențial. Aceștia i-au făcut un lucru mult mai grotesc. I-au retras calitatea de om acestui prezik al transnistrenilor, găgăuzilor, sirienilor și morților de prin cimitire. ”De azi înaine oricine...

Comentează