Vlad Plahotniuc judecator la Curtea Constitutionala copy

Vladimir Plahotniuc a mai primit o lovitură. Acesta nu va putea ajunge prea curând premier. Motivul, candidatura sa nu a fost agreată de conducerea mitropoliei Moldovei. Managerul General al SRL Mitropolia Moldovei susține că decizia Curții Constituționale este ilegală și a contestat-o la Sfântul Sinod.

”În fiecare seară mă uit la Publika să văd ce prostii a mai făcut Ion Sturza în satul său, câți caloși a împărțit. Și când colo i-am văzut pe bărbații aceștia îmbrăcați ca mine, în rochii. M-am speriat, am crezut că a apărut o altă biserică în Moldova. Așa că am dat cu agheasmă pe televizor. Dintr-o dată, preoții împrăcați în jișiniu s-au schimbat la fețe, iar pe ele a apărut chipul gheavolului. Este clar, judecătorii Curții Constituționale sunt posedați de gheavol”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei, Vladimir.

Mai mult, mitropolitul Vladimir a prezentat și o poză cu chipul diavolului pe fețele judecătorilor de la Curtea Constituțională posedați. Credincioșii îl mai numesc pe acest diavol ”ducă-se la Victoria Bank” sau ”ucidă-l toca DNA-ului”!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-judecator-la-Curtea-Constitutionala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-judecator-la-Curtea-Constitutionala-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vladimir Plahotniuc a mai primit o lovitură. Acesta nu va putea ajunge prea curând premier. Motivul, candidatura sa nu a fost agreată de conducerea mitropoliei Moldovei. Managerul General al SRL Mitropolia Moldovei susține că decizia Curții Constituționale este ilegală și a contestat-o la Sfântul Sinod. ”În fiecare seară mă uit...

Comentează