Timofti citeste de pe foaie cu plasture la gura

S-a zis cu glumele și cu prikoalele la adresa președintele Republicii Moldova. De astăzi, Nick’O’Laye Team off Tea nu mai are voie să dea nicio declarație. Toate comunicările președintelui vor fi făcute prin comunicate de presă sau prin declarațiile purtătorului de cuvânt, Vlad Țurcanu.

”Regret că am avut încredere și în ultima vreme i-am dat voie să vorbească în public fără hârtiuță. A trântit-o de mai multe ori și m-a făcut de râs. Toată lumea râde acum de mine că sunt proprietarului unui președinte așa de slab, fără pic de logică în exprimare. Gata, s-a terminat cu joaca. Rață mută, niciun cuvânt fără aprobarea mea. M-am săturat să râdă lumea de mine din cauza ta”, a declarat extrem de supărat patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Experții independenți de politică susțin însă că Nick’O’Laye Team off Tea a fost săpat de Vlad Țurcanu care îi dorea de mult locul. Acum s-a folosit de moment și l-a rugat pe teoska său, Vlad Plahotniuc, să-i dea postul de președinte al Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Timofti-citeste-de-pe-foaie-cu-plasture-la-gura.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Timofti-citeste-de-pe-foaie-cu-plasture-la-gura-300x300.jpgadminPolitic
S-a zis cu glumele și cu prikoalele la adresa președintele Republicii Moldova. De astăzi, Nick'O'Laye Team off Tea nu mai are voie să dea nicio declarație. Toate comunicările președintelui vor fi făcute prin comunicate de presă sau prin declarațiile purtătorului de cuvânt, Vlad Țurcanu. ”Regret că am avut încredere și în...

Comentează