Este zi de sărbătoare și răsună muzica în prezidenția Republicii Moldova. Nu este de mirare că e așa de vesel. Doar astăzi Igari Scatinovici Dodon sărbătorește frumoasa vârstă de 35 de ani. Chiar dacă arată de 69, Dodon este încă tânăr. Cum era de așteptat, dis-de-dimineață, milioane de moldoveni s-au adunat în fața instituției pe care o conduce datorită celor 30 de mii de sirieni.

”Ne-am adunat aici ca să-i spunem tovarășului Dodon cât de mult ținem la el, cât de mult îl respectăm, cât de mult ne place de el. Atât de multă, că îi urăm cu multă pasiune la mulți ani și toți cu executare. Oricât de porcotină ești, tot îți dai seama când lumea nu te vrea, nu te-a votat Dar dacă ție îți place să te dai rotund și să dai cu râtul în democrație, în oameni, în legi și slujești cu credință pe coordonator și pe țar, ce să faci? Ești o rasă de porc nemaivăzută”, a declarat Leonea Iaibu, unul din moldovenii care a venit să-i ureze executare prezikului.

Ca președinte, Igor Dodon s-a făcut remarcat prin zasoasele pe care le face bucilor celor doi Vlazi. Adică Plahotniuc și Putin. În plus, Dodon este primul prezik care s-a făcut de râs în halat, pe zăpadă. Moldovenii speră ca urările lor să se îndeplinească pentru că sunt sătui să fie atât de săraci din cauza tuturor porcilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Igor-Dodon-arestat-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Igor-Dodon-arestat-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este zi de sărbătoare și răsună muzica în prezidenția Republicii Moldova. Nu este de mirare că e așa de vesel. Doar astăzi Igari Scatinovici Dodon sărbătorește frumoasa vârstă de 35 de ani. Chiar dacă arată de 69, Dodon este încă tânăr. Cum era de așteptat, dis-de-dimineață, milioane de moldoveni...

Comentează