Invatator mita copy

De-ar fi ziua profesorilor în fiecare zi! Asta este deviza elevilor moldoveni care au avut astăzi o surpriză uriașă. De ziua lor profesională, dascălii au anunțat că acceptă jumătate de mită față de o zi obișnuită. Însă numai pentru elevii și studenții care îi mituiesc în valută europeană.

”Ne-am gândit la copii. E greu pentru ei să primească bani de la Italia, apoi să meargă la valiutshishi să schimbe bani. Elevii noștrii, săracii, nu știu să numere chiar și în clasa a 12-a. Așa că îi mai amăgesc valutshishii, pierd și la cursul de schimb. Caroce, dacă ne dați mita în euro, acceptăm și jumătate din ea. Asta pentru că sunteți buni și este ziua noastră”, a declarat Ioan Poalălungă, director-adjunct la Liceul Gheorghe Asachi.

De altfel, profesorii vor să instituie o regulă în școli, toată mita să se dea numai în euro. Ca să le fie mai ușor elevilor, profesorii au publicat pe odnoklassniki lista cu mita cerută. Pentru un 10, 10 euro. Pentru o lucrare 50 de euro, pentru un colocviu 100 de euro, pentru o teză 500 de euro, iar pentru un examen 1000 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Invatator-mita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Invatator-mita-copy-300x300.jpgadminFinanțe
De-ar fi ziua profesorilor în fiecare zi! Asta este deviza elevilor moldoveni care au avut astăzi o surpriză uriașă. De ziua lor profesională, dascălii au anunțat că acceptă jumătate de mită față de o zi obișnuită. Însă numai pentru elevii și studenții care îi mituiesc în valută europeană. ”Ne-am gândit...

Comentează