Ilan Shor gras pe canapea

Ilan Shor se poate mândri cu o burtă mai mare, mai proeminentă și mai rotundă. Micuțul grăsun milionar a dorit să fie astfel sexy pentru soția sa de origine daghestaneză. Jasmin și-a sărbătorit ziua de naștere și a apreciat extrem de mult cadoul lui Ilan. Încântată de noua burtă a lui Ilan, cântăreața de manele daghestaneze s-a închis pentru 2 ore cu primarul Shorheiului într-un dormitor.

”Nu-mi trebuie cele 250 de genți cu aur și perle scumpe. Nu am nevoie nici de elicoptere, nici de avioane, nici de mercedesuri. Acum că Ilăneșel și-a făcut mărire de burtă, voi fi extrem de satisfăcută pe plan fizic. Știți, noi, daghestanezele considerăm un bărbat cu adevărat sexy când burta sa este uriașă. Acum Ilăneşel este foarte sexy”, a declarat Jasmin, cântăreața daghestaneză pentru redactorii moldovești.info.

Pentru că și-a făcut mărirea de burtă, Shor nu va mai putea să vină de unul singur la muncă. Așa că shorheienii vor fi nevoiți să facă cu schimbul și să-l aducă în cârcă la primărie. Pentru asta, Shor le-a promis shorheienilor câte o căldare de Vai-Vai.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-gras-pe-canapea.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-gras-pe-canapea-300x300.jpgadminMonden
Ilan Shor se poate mândri cu o burtă mai mare, mai proeminentă și mai rotundă. Micuțul grăsun milionar a dorit să fie astfel sexy pentru soția sa de origine daghestaneză. Jasmin și-a sărbătorit ziua de naștere și a apreciat extrem de mult cadoul lui Ilan. Încântată de noua burtă...

Comentează