Moldovenii s-au săturat să mai fie iubiți de politicieni. Fie că vorbim de deputați, miniștri, premieri sau pur și simplu Vlad Plahotniuc, politicienii i-au iubit pe moldoveni în toate pozițiile. O astfel de dragoste a fost numită de moldoveni simplu: naibati.

Naiobka asta i-a săturat pe oameni. Așa că, măcar de ziua îndrăgostiților moldovenii au cerut să nu fie naibiți de politicieni. Altfel spus, de la atâta naiobkă, moldovenii au ajuns să fie zaibiți.

”Asta nu mai este dragoste, ci viol. Dacă ești iubit cu forța, iar tu refuzi, iese că politicienii ne violează. Ne-am zaibit să fim iubiți în toate găurile. Tare am vrea să vi se întoarcă însutit ibovnicia asta scârbavnică și vouă, gandonilor, plahuiniucilor și tot felul de soști din Parlament”, a declarat cel mai iubit dintre moldoveni, Leonea Zaibitu.

Pe lângă faptul că se simt iubiți cu forța, moldovenii nici măcar nu sunt plătiți. Dimpotrivă. Au fost naibiți de mai bine de 20 de ani și, totuși, la final au plătit un miliard. Partea proastă este că naiobka nu se va opri. Plahotniuc, de exemplu, abia s-a încălzit. Iar acum are și un gandon pe care să-l folosească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii s-au săturat să mai fie iubiți de politicieni. Fie că vorbim de deputați, miniștri, premieri sau pur și simplu Vlad Plahotniuc, politicienii i-au iubit pe moldoveni în toate pozițiile. O astfel de dragoste a fost numită de moldoveni simplu: naibati. Naiobka asta i-a săturat pe oameni. Așa că, măcar...

Comentează