Mihai Ghimpu Streaptease copy

Stripteuzele din România demonstrează încă o dată că sunt cele mai înfocate susținătoare ale împreunării României cu Republica Moldova: ”Astăzi, de Ziua Independenței, voi începe programul cu podul pe spate, simbol al dorinței de împreunare pe care îl manifestă frații noștri de pisti Prut. Cu toții vor putea vedea ce are Moldova mai frumos de oferit, sunt sigură că dorința de împreunare se va ridica simțitor! Scoală-te, Moldova și România!”, spune cu entuziasm Ludmila Ivanov, studentă din Moldova la ASE în București, care are ca hobby striptizul.

Pentru a atrage mai mulți activiști, astăzi, în toate cluburile de noapte, în chiloții fetelor vor fi acceptați și lei moldovenești, grivne, chiar și ruble rusești și transnistrene. În asentimentul fetelor, Poliția Rutieră din România a pregătit o acțiune similară în această noapte: ”în semn de prietenie, agenții noștri vor opri toate mașinile înmatriculate în Republica Moldova pentru controale amănunțite. Șoferii băuți vor fi șpăguiți mai blând dacă demonstrează că au consumat băuturi moldovenești”, a declarat Pompiliu Decret, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere Române.

Conform informațiilor primite, de clemența ofițerilor vor beneficia și cei ce poartă numele Mișa, Sașa, Serioja sau cei al căror nume este dificil de înțeles din cauza stării avansate de ebrietate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mihai-Ghimpu-Streaptease-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mihai-Ghimpu-Streaptease-copy-300x300.jpgadminInternațional
Stripteuzele din România demonstrează încă o dată că sunt cele mai înfocate susținătoare ale împreunării României cu Republica Moldova: ”Astăzi, de Ziua Independenței, voi începe programul cu podul pe spate, simbol al dorinței de împreunare pe care îl manifestă frații noștri de pisti Prut. Cu toții vor putea vedea ce are...

Comentează